Känner mig lite stolt

Jag har nu skaffat ett Skype konto :D och jag TROR att jag fattar hur det funkar haha. Känner mig en aning gammal när jag inte fattar, men jag klarade de utan någon hjälp och nu får vi se hur allt slutar haha.

Finns inge bättre nästan

att vara hemma själv. Längtar något enormt efter att få flytta till en egen lägenhet och ta hand om mig själv utan att ha mamma hängande över mig. Självklart älskar jag mina föräldrar men jag är 18 snart 19, och jag kommer gå i taket om inget händer snart. Men innan jag ens börjar leta lägenhet så är det körkort som gäller!! Imorn är det dags att köra igen, hoppas att jag och min lärare kommer bättre överens bara (a).

Måste bara säga en sak, Hade en sjuk dröm inatt, och jag hoppas att jag ALDRIG behöver drömma den igen. Vill verkligen inte gå in på detaljer, men de handlade om död och en massa annat. Usch.

Nu ska jag åter gå till min kopp te, myskläder och Fångarna på fortet. HEJA BARNLAGET haha

Helt ledig idag

Jag börjar känna lite panik om jag ska vara ärlig. Alla (okej nästan alla, eller dom flesta iaf) är just nu på sin första lektion på universitetet. Det skulle jag ockspå vart men jag valde att tacka nej till min plats. Men just nu känner jag lite ånger. Visst det ska bli hur skönt som helst att bara kunna sattsa på körkortet och jobba ihop massa pengar ett år. Men jag har en känsla att jag borde tackat ja. Suck Livet är sjukt komplicerat....

Måste käka lite lunch, kolla igenom posten, sen åka och TRÄNA :D så jag kan tänka på något annat och börja komma iform igen!!!


Simskola gick strålande

Mina simungar är så duktiga. Men mitt hjärta svider lite. Jag kommer ju byta simklubb vilket innebär att jag inte längre kommer ha mina älskade teknik ungar :( Sjukt tråkigt. Men nu kommer jag förhoppningsvis få nya simungar ;).

Sitter just nu och kollar på Sherlock Holmes. Sjukt rolig film tycker jag. Imorn är jag helt ledig, otroligt skönt :D

Ska fixa nytt uttseede snart loovar

Va gör man en måndag när alla börjat skolan??

Jo man missar sin körlektion och sover ut. För att sedan åka till sitt jobb som börjar 15.00-ca 19.00. Kul va?

Jag måste hinna till slussen och fixa nytt busskort också. Ahh känns som om allt bara kostar en jävla massa pengar hela tiden. Vill bara bli klar med körkortet så jag vet att jag slipper betala så mycket mer och veta att det är löst. Men jag kommer nog inte få mitt körkort på planerad tid, eftersom att mammas bil gått sönder och min pappa har inte fått hem rätt papper. Åh kan det bli mycke värre???? help

Ny blogg ny start?

Kände att min andra blogg va tråkig och namnet va sjuuukt långt (jag kunde det inte ens) pinsamt. Men välkommen välkommen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0