Well I Guess It's Time

Att sussa sött i mitt otroligt stökiga rum! Jag tror att jag insett varför jag inte kan slappna av i mitt rum haha, jag får se om jag hinner göra något åt de imorrn. Jag drar iväg ett tag imorgon nämligen. ska bli hur skönt och roligt som helst!!
Lyssnar på min nya spel-lista på spotify, I LOVE IT!!
Natti natti

JULAFTON!!

Igår va de julafton för er som inte visste det!! Jag spenderade min Jul med underbara människor: Min farmor och farfar, min faster och hennes man och två sötnosar till barn och min mamma. Vi hade jätte trevligt! jag ska lägga upp en bild på de jag fått. Jag önskad mig inget direkt, men jag har fått två handblåsta glas ifrån farmor och farfar, av min faster (och familj) fick jag en jätte fin halsduk/sjal! Av mamma fick jag ett fint smycke som jag ska grevera in något på!! Sen fick jag världens gulligaste present ifrån min kusin emma, hon hade gjort ett gosedjur till mig! Har jag världenst gulligaste kusin eller vad?! Orkar verkligen inte rabbla allt nu :P Allt jag behöver säga är att jag hade en underbar jul med människor som jag älskar och som står mig nära.

De är nästan pinsamt!

Har jobbat idag, hade hoppats att bli klar med allt pappersarbete men nope icke de. Hela servern låg nere så ja kom inte in på hemsidan!! Så jag har suttit och spelat facebook spel hela dagen typ xD, farmille, cityville, fameville, night club you name it haha. Lite pinsamt men va gör man när de inte finns ett skvatt att göra??
Ska lägga upp lite bilder på några saker jag fick ifrån mina fina simmare idag på avslutningen :D
(btw jag har två jobb typ, kan man säga haha xD så ni vet)
NATTI NATTI

Jag har en del att göra idag!!! Haha men d...

img_9865 (MMS)

Jag har en del att göra idag!!! Haha men de går ganska fort ;) hoppas jag


Vill ha fint väder

Vill ha en blå himmel och en vacker sol så att man kan gå t och ta lite fina bilder!! Känner inte riktigt för att gå ut nu. Känns bara grått och tråkigt. Ska jobba idag imorgon och på onsdag! Sen är de leeedigt :D och julafton!

Hann inte lägga upp bilden idag. Har vart ...

img_3886 (MMS)

Hann inte lägga upp bilden idag. Har vart på Simtävling!! Mina simmare har vart sååå otroligt duktiga. Nu är jag på g till mina kusiner :) trevligt trevligt


Lyckad lördag kväll

Tänk om jag kunde lära mig att inte vara ute i sista minuten när jag ska träffa mina vänner, skulle inte de vara bra?! Hann träffa Nina en stund. Va otroligt skönt att bara sitta och få ur sig allt som tyngt en dom senaste månaderna. Hon är underbar vän!! Efter min prat och fika stund med Nina så åkte jag till Medis och träffade Klara. Vi tog en middag på Tacobar och sen från ingenstans så hamnade vi på SF bio. Haha vi var helt spontana och valde Tron Legacy 3D. Den va inte jätte bra direkt men den va helt okej. Har verkligen haft en toppen kväll och de börjar bli dags för sängen strax, är genom fryst och sjukt trött. de är simtävling för mina simmare imorn så måste vara fit fot fight ;)

Time to go

Då är det dags att stessa iväg. Jag har 45min på mig att ta mig till tc. Hinner jag? ingen aning, hoppas. Ska träffa nina nu och jag får inte glömma hennes form!! sen middag med klara :D kommer bli en sjukt trevlig kväll!!
Min outfit
Ett par ljusblå jeans och en svart skjorta och min vita klocka
Jag har svårt att inse att jag lockat mitt hår helt själv!! haha jag är sjukt dålig på sånna saker annars!! Men de gick bra tack vara Babyliss

"Ingen rubrik"

Idag ska jag träffa Nina en snabbis inne i stan eftersom att de inte blev något tidigare i veckan. Efter de ska jag ut och käka middag med Klara. Det ska bli riktigt roligt. Känner att jag behöver lämna lägenheten lite, mamma ska ha middag ikväll också. Kanska ska ta och fixa lite innan jag kilar.

I need some help!

Okej jag fyllde nyligen 19 och jag vet inte va jag ska önska mig i födelsedagspresent eller Julklapp. Jag funderar på en tv men jag vet inte. Någon som har ett förslag? Jag har verkligen ingen aning! Min fantasi är inte den bästa just nu.


Veckan innan Julafton!!

Människor är antingen sjukt lata eller så vet dom inte hur man planerar! Jag och mamma åkte till Forum lite snabbt idag OCH VILKET KAOS!! De va människor överallt med typ 20 shopping-kassar var och stora jacker och tre barn. Alla skulle fram först och ha det bästa!! Sjuk hysteri! Men så blir de om man inte börjar i tid. Veckan som kommer du är till för alla Sista Minuten Shoppare!! Jag har typ bara tå saker kvar men jag är ganska kvick på att hitta mina saker. Mitt motto när de gäller shopping: Snabbt Snabbt ut!

♡Lägg ingen onödig energi på att bråka med personer som står dig nära!
♡Ta vara på tiden du har med dina älskade
♡NJUT av livet, Njut av nuet, för hur hemskt de än låter så vet man aldrig hur lång tid man har kvar


Jag är klädd som om de vore en istid ute n...

img_9603 (MMS)

Jag är klädd som om de vore en istid ute nästan haha


Snöstorm IGEN

Jag älskar snön i lagom mängder. Jag tittar ut och ser....ingenting?! Jag känner verkligen inte för att åka till jobbet i detta oväder!! Undrar om mamma vill ge mig lift... Ännu mer tråkiga nyheter.. MIN MAC är redan sönder!!!! Jag har haft den i en månad tror jag, den är aldrig tappad och har skött om den på bästa sätt, ändå är den typ fu**t up!! Ahh jag blir galen, plus att den ger ifrån något klickande ljud. Nu är de verkligen dags att lämna in den!! Ska fixa y header snart också! Ha en mysig snöstorms dag nu allihopa.

I just love My Iphone :D min egna advents ...

img_3598 (MMS)

I just love My Iphone :D min egna advents kalender i mobilen Sweet  Natti natti


Ganska knasigt

Jag har vart förkyld i 2-3 veckor nu och de sjuka är att jag har sovit bättre när jag var sjuk än va jag gör nu när jag är på bättringsvägen. Förstår inte hur de kan vara på de sättet. Shit jag måste stressa till jobbet!!! see yah soon

My last year

som tonåring.... de här är min sista chans att göra något galet och skylla på "Jag va tonåring". Låter lite knäppt kanske men jag skulle vilja göra de xD Idag ska jag åka till min gamla skola med Nina. De ska bli ganska roligt :) Sen är de jobb igen xD måste plugga min Teori...så jag kan få körkortet någon gång haha :D
see yah

Nu har jag ätit en god lunch med min kära ...

img_8368 (MMS)

Nu har jag ätit en god lunch med min kära mamma och köpt lite godsaker till fika ;)


IT'S MY B-DAY TODAY

JAG ÄR NU 19 ÅR GAMMAL!!
Fick ett mysigt uppvaknande av min mamma imorse. Hon kom in och sjöng för mig och så fick jag frukost serverad. Jag har en tradition sen jag vet inte hur långt tillbaka, och de är att gå upp och kolla på Lucia tåget. De va faktiskt riktigt mysigt.

Middagen igår!!

Toppenkväll om jag får säga de själv. Alla va på bra humör och hade sjukt trevligt, stämningen va bara på topp. Jag är så glad att dom som kom kom. Haha vilken mening, de jag menar är att dom jag bjöd in till min B-Day middag va bara människor som får mig att må bra. De har vart en berg-och-dahlbana den här hösten, men trots de så får dessa människor mig att må bra. Nä asså jag är bara GALET nöjd med kvällen/natten. TACK ALLA UNDERBARA SOM GJORDE MIN KVÄLL OFÖRGLÖMLIG <3 LOVE YOU ALL

Kvällens underhållning!!! Och sen kanske l...

img_4870 (MMS)

Kvällens underhållning!!! Och sen kanske lite annat också hihi


Före :) usch haha

img_9656 (MMS)

Före :) usch haha


STÄDNING PÅ GÅNG!!

Okej jag håller på med min städning (som jag hade kunnat börja med igår). Och de går väl sådär... Jag är inte riktigt på städ humöret just nu. Men jag ska ta mig i kragen och fixa lägenheten!! Om typ 4-5timmar kommer Nina och då ska vi laga mat och sen vid 18 kommer Jossan och då har jag förhoppningsvis fixat klart mig :) ahhh jag är stressad.
Sitter och pratar med Erika och lyssnar på massa intressanta saker :D
Time to clean :D

Kolla va jag hittade i brevlådan!! Vet int...

img_4818 (MMS)

Kolla va jag hittade i brevlådan!! Vet inte vem den ät ifrån eller vem den är till (mig eller mamma)!!! Fuck haha jag tror att den är till mig :D 


IMORGON IMORGON IMORGON

Åhh jag längtar tills imorgon!! hur kommer jag kunna sova inatt?! Men jag har SJUUKT mycket att fixa... Jag måste:
  • Städa (Vardagsrummet, Köket, Mitt rum, Hallen och Badrummet)
  • Laga maten (Till 9 pers.)
  • Fixa till Mig (Ahhhhhhh)
Jag vet listan är kort men de är MYCKET!! Jag lovar. Skönt att söta Nina kommer lite tidigare :D
Nu måste jag typ strukturera upp min morgon dag, för jag har en känsla att jag inte kommer hinna :(

JAG är nog VÄRLDENS gladaste just nu!!

Jag har ju skrivit förut att jag brinner för julkalendern, vilket jag kommer fortsätta göra genom ALLA år. Men de finns en julkalender som jag kommer ihåg från min barndom som jag älskade när jag var liten. Jag kommer inte ihåg vad den heter, min mamma har nog vetat men inte vart hundra på de och sen har jag försökt förklara julkalendern för folk, men ingen har fattat vad jag menar!!
Tills igår, när jag stod och försökte förklara åter igen så sa han åt mig att jag skulle gå in på Wikipedia och söka på julkalendrar genom åren. OCH JAG HITTADE DEN!!! Jag är så sjukt överlycklig just nu  :D Jag tror inte att någon kan förstå hur glad jag är haha.
Om ni vill leta efter en kalender tryck HÄR så kan ni leta efter eran favorit :D
Min favorit heter Jul i Kapernaum
Jag ska köpa den!! :D

Min nya klocka!! Löv it :D

img_3764 (MMS)

Min nya klocka!! Löv it :D


Imorgon börjar min helg :D

Sitter och lyssnar på skön musik och försöker pappa till mig lite så jag orkar åka ner till jobbet. Måste på vad jag ska käka ikväll :S Jobbar ju till 22.30 Så jag kommer behöva energi!! Imorgon hade jag tänkt att börja handla mina julklappar. Känner mig gräsligt pank och har ingen aning om va jag ska köpa till alla!! På söndag fyller min Pappa år också!! Shiit säger jag bara!! Jag tar gärna emot tips för jag har ingen fantasi längre...

Mysig Onsdag

  • Okej nu kanske många tycker att jag är jätte töntig men jag kollade på julkalendern imorse xD Jag har alltid kollat på Julkalendern Och i år verkar den vara helt okej! Jag har mina traditioner i december månad som ALDRIG kommer ändras oavsett ålder!!! (om jag får bestämma).
Efter kalendern sov jag lite till.. och sen har jag tränat!! Så underbart skönt om jag får säga de själv. Så härligt at kunna börja dagen med ett skönt pass så att hela kroppen värker efter :D Me like!!
  • Ska strax åka ner till jobbet och jobba några timmar. Känner hela den här dagen kommer vara bra! Livet känns så bra. Det är så underbart att kunna må bra igen efter några tunga månader!!

RSS 2.0