Testing

heeej

Har ni sett något sötare?

Så söta ungar!!

Mitt senaste inköp


Jobb musik tro de eller ej!!

Den här musiken spelas på torsdagar högt i Simhallen :D Så underbart!!
JOBB

Vi testar bakvänt

Okej jag är typ enexpert på att se saker och ting svart/vitt och det måste bli en förändring. Därför tänkte jag att jag ska göra allt bakvänt den här veckan. När saker och ting känns jobbigt eller tråkigt så ska jag vända på allt och ses de positivt istället. Varför inte liksom?! Men händer det något som verkligen inte går att vända på så självklart kommer jag bli arg hehe. Jag menar, man kan inte vända på allt här i livet, men man bör ha en balans.
Jag måste berätta en sak, Igår hade jag min UBK* på bilskolan och de gick helt okej. Jag slarvade som FAN och jag litar inte på mig själv.

Domen jag fick var:
-Du måste våga tro mer på dig själv och få upp ditt självförtroende
-Du slarvade en hel del när du blev distraherad
-Du måste våga lite på skyltarna, för de är dom enda som kommer kunna hjälpa dig på uppkörningen
Och allt de där visste jag!! Tänk om jag inte hade slarvat så förbannat mycket, då kanske jag skulle aha bokat in en uppkörning just nu!! Men de är bara en sak till innan allt är klart!1 Och de är Teorin!! Måste börja plugga den ordentligt!! Så om någon känner sig manad så tar jag gärna emot privatundervisning i Körkortsteori!!
JAG ÄR SÅÅÅÅ NÄRA!!
*Utbildnings kontroll

IDAG FYLLER EN MYCKET SPECIELL PERSON ÅR!!

GRATTIS LILLEMAN!! ÄLSKAR DIG ♡
Hela 12 år!! Jag är en stolt storasyster haha

Änglar

Jag har ÄLSKAR änglar. Jag har tre änglar i mitt rum just  nu. MEn sen har jag en massa änglar runt omkring mig!! Ville bara förmedla det. Just nu har jag rast och kämpar mig igenom denna dag!!
En sak till, Jag typ gillar dig även om du inte tror mig eftersom vi aldrig ses!

Jag fasar

..inför imorn. Va har jag gjort... Varför har jag tagit på mig mer jobb??? imorn jobbar jag mellan 8-19! Jag har grupper nonstop nästan. Jag har 2 timmars paus mellan 12-14, men so what!! Usch vill verkligen inte upp imorgon!! Har så mycket annat att göra än att ha simskola på Söndags-mornarna. Ångest!!
Jag vill bara gömma mig och gå under jorden!!

Fixar i mitt rum

Jag AVSKYR IKEA möbler just nu!! JAg har skruvat ihop min byrå och allt verkar bra. Tills nu när jag ska börja lasta i allt... En låda har gått sönder...Jag skulle ha limmat OCH skruvat!! inte bara skruvat.. Jävla skit!! Aja de är väl bara att vänta på att resten av byrån ska ramla ihop. BLÄÄÄÄÄ

Planera mera

Jag och mamma byggde tappert ihop min nya byrå idag. Den är super fin, vet bara inte vart jag ska ha den... MEn jag hittar nog på något :) Dock upptäckte jag idag att min ena låda till den är trasig. Jag har aldrig vart med om de när de gäller IKEA. Knasigt. Igår satt jag och pratade och planerade med Lotten i ca5 timmar tror jag. Sjukt roligt.
Imorn är de Bilskolan som gäller för att plugga teori. Är så sjukt nära ju! Men då gäller de att jag går och lägger mig nu nU NU ;D
Så natti natti

Nu är jag redo..

..För IKEA. Jag blir upphämtat när som helst. Fint väder, lite halv trött, men de här kommer bli riktigt roligt :D hoppas ni också får en bra dag och NJUT av vädret!!
PEACE ;)

Dålig natt

Usch jag har sovit jätte dåligt i natt. Dels för att min mobil började surra vid fyra tiden och dels för att jag verkligen inte kunde sova.... Sjukt jobbigt, har fått sova fyra timmar. Nu måste jag skynda lite. Åker till IKEA med F&F idag :D det ska bli ganska roligt faktiskt :D

Hola bloggen

Jag har inte skrivit på typ evigheter. Det har vart så mycket som har hänt och jag bara inte orkat. Jag försöker balansera mitt jobb liv och dess upptåg och mitt privatliv med familj och vänner. Och det är inte lätt. Det känns som om allt håller på att rinna ur mina fingrar. Ni vet att man kan känna att man har dåliga perioder och bra perioder, och det känns som om jag har en dålig period just nu. bläääää
Imorgon är det IKEA med farmor och farfar som gäller. Det ska bli roligt och lite jobbigt. Jag ska köpa en byrå som går på 2000. Lite jobbigt att lägga ut dom pengarna men men :)
PEACE

RSS 2.0