Its Monday

And I feel Great!!! Vaknade typ vid halv tio imorse käkade lite frukost, kollade lite tv, pratade lite med min farmor och nu har jag precis tränat klart. De är så skönt att ta morgonen i sin egen takt. Just nu håller jag på att käkar lite sen ska jag stuttsa in i duschen och bege mig till jobbet. Sweet DUDE!!
Känner mig extremt glad idag! Hoppas att de håller i sig hela dagen!!

Söndag Kväll

En kopp te i handen, myskläderna på plats, levande ljus och svenska Hollywood Fruar på datan. Kan de bli bättre??Knappast!! Jag mår så bra just nu och de är så mysigt! aaah hihi Loooove it!

Finns de något tråkigare?

Sitter hemma framför datorn och tråkar. Vet inte va jag ska göra!! Eftersom att jag är sjuk IGEN så kan jag inte riktigt gå ut och festa eller bjuda hem någon... åh va jag inte gillar detta!! Och de finns ingen film som lockar riktigt... ÅHHHH vilken halv tur att jag har min dator som man kan ta "fina" bilder haha

DUDE WTF?!?!

Dude kommer så bli min sak och alla mina kära vänner kommer vilja strypa mig om en månad haha. Aja, jag ligger hemma och mår lite halv dåligt. Har vart sjuk i typ evigheter känns det som. Skulle egentligen hem till min far ikväll, eftersom att några av mina duktiga små simmare har tävling i helgen. Men så mår jag som jag gör så de är ingen bra ide att sitta i en simhall och bli ännu sjukare.
Så istället för att åka till pappa så blir de en filmkväll med mammsen ist. Lite mysigt (om hon bara kunde välja lite trevligare filmer). Sitter och kollar på Änglavakt just nu och den är väldigt fin och depremerade på ett sätt. Kanske inte en film man väljer att se tillsammans med sin dotter?? eller.
Ska nog återgå för mamma stirrar argt på allt knappande jag gör på datorn!! hihi opsi.
SEE YOU LATER DUDE

So sweet

Det är ganska märkligt hur livet kan kännas bra ena stunden och dåligt och jobbigt andra. Jag har vart i dålig svacka, där jag bara tyckt att livet är jobbigt, och de enda jag har velat göra är att sova och jobba mina timmar, jag ville isolera mig ifrån allt och alla. Och nu typ är jag bara hur glad som helst. Just nu sitter jag och tittar på tv dricker lite te och lekar med min nya fina dator :D Livet är verkligen på topp och jag är så glad för alla människor som finns i mitt liv. Love you people <3

Tårarna bara rinner..

...ner för mina kinder. Jag har precis kollat på en film med mi kusin Sandra och jag har typ snyftat mig igenom hela filmen. Filmen vi sett heter Allt för min syster. OMG va fin den var, dock blev man irriterad i vissa lägen. Men den sååå bra.
Villa bara skriva det:) ska sova nu, jobbar mellan 8-9 imorgon
peace

RSS 2.0