Söndag är som dom flestas måndag

De va OTROLIGT tungt att gå upp idag när klockan ringde 06.45. Fy ville bara somna om. Slutar 19 ikväll så det är en lång dag för mig. Och det kommer bli en tidig kväll ikväll när jag kommer hem. Åååå jag längtar till min säng. Sov själv i min säng för första gången på en vecka. Ganska skönt att sova lite själv haha. Jätte tråkigt att Besöket från göteborg har åkt.

Mina "droger" just nu haha

dsc00211 (MMS)

Mina "droger" just nu haha


I LOOOVE MY IPHONE

Jag är typ förälskad i min Iphone. Helt underbar

Håller på med fulla bullar att få igång mi...

dsc00208 (MMS)

Håller på med fulla bullar att få igång min Iphone wiiii


Min mobil har kommit. Bättre sent än aldri...

dsc00207 (MMS)

Min mobil har kommit. Bättre sent än aldrig haha


Gäller att komma förberedd till jobbet. Li...

dsc00206 (MMS)

Gäller att komma förberedd till jobbet. Lite tomt på fantasi just nu bara.


Mitt senaste inköp

dsc00205 (MMS)

Mitt senaste inköp


Lunch time

dsc00204 (MMS)

Lunch time


Bra??

http://lifestyletattoo.blogspot.com/

Letar ställe där jag kan göra min tattoo... förslag?

Min utsikt ifrån jobbet. Väldigt harmoniskt!

dsc00202 (MMS)

Min utsikt ifrån jobbet. Väldigt harmoniskt!


Såhär såg man ut imorse när man skulle möt...

dsc00201 (MMS)

Såhär såg man ut imorse när man skulle möta upp hjärtat B i slussen elva. Va helt galet kul att träffa henne. Har saknat henne så otroligt mycket!<3


Lite roligt igen (enligt mig)

Snor dessa historier ifrån min mor. Hon lägger upp dom på face och jag tar dom där ifrån. Denna är sååååå sjukt sann!!! KLOCKREN: Förlåt killar men erkänn att den är bra xD

Per, fyra år, studerar fascinerat sitt kön där han sitter i badkaret. Till slut lyfter han blicken mot sin mor och frågar:
- Mamma, är det här min hjärna?
Hans mamma ler, sen svarar hon:
- Inte än min älskling, inte än...




Sitter på jobbet

Jag jobbat med *** sen 16 idag och slutar 22. Hoppas att jag kommer här ifrån redan vid 21 men de tror jag inte... Har huvudvärk och har bara ätit frukost och en lätt sallad (nu) på hela dagen. Det känns inte så hälsosamt... Och jag har besök ifrån underbara Göteborg hemma som jag hemskt gärna vill umgås med!!!! Åh va livet kan strula till de bra mycket ibland!  Men de är pengar och jag har tagit på mig de här. Så jag ska inte klaga. Jag är bara fasligt trött just nu.

Jag hatar att stressa. Fan de värsta jag v...

dsc00197 (MMS)

Jag hatar att stressa. Fan de värsta jag vet. Så mycket man ska hinna men knappt hinner iaf suck


ONE MORE

En till som jag vet att min bror lyssna på ^^

Nära nu

Är NÄSTAN klar med mitt rum. Dvs städningen. Har lite små skit kvar att röja upp men sen är jag färdig. MEn jag tänkte att jag skulle ta den när jag kommer hem ist. Ska ta och cykla till min farmor lite snabbt och sen får vi se hur mycket klockan blir när jag kommer hem, om jag hinner klart eller om jag får ta de ikväll efter jobbet.

när jag va hemma hos pappa i helgen så hittade anna en SJUKT gammal låt som min ena lillebror va galen i när han va liten. Han och jag höll alltid på att sjunga den tsm, dock fick jag bara sjunga mamma rösten haha.
Lyssna :) tycker den är ganska bra om jag ska vara ärlig. Kanske bara för att jag har minnen till den hahah

Enjoy
 


Min dina Ring som jag är så otroligt glad ...

dsc00196 (MMS)

Min dina Ring som jag är så otroligt glad över. Sitter och väntar på nästa tåg i slussen. Inte för att jag har bråttom vill bara hinna med de jag tänkt. Jag saknar dig konstigt nog!


Jag gillar inte förseningar

Jag gillar inte förseningar


Godaste vattnet

dsc00192 (MMS)

Godaste vattnet


Tåget går om 4min. Sjukt tråkigt att jag m...

dsc00191 (MMS)

Tåget går om 4min. Sjukt tråkigt att jag måste åka. Men ska man jobba så måste man dra.


Snart smäller det..

..om min väska!! lite ledsen att de ät fint väder ute eftersom att min väska kommer sprika vilken sek som helst SUCK. Hade de vart fult väder kunde jag haft på mig mina stövlar ist för att trycka ner dom i min (tydligen) för lilla väska. Jag känner på mig att den kommer väga en hel del. Men de är bara att bära.

Idag är det "första" dagen på jobbet. Börjar vid 14 men måste vara där ett bra tag innan så att jag hinner fixa allt. Det ska bli roligt att det äntligen drar igång!! MMSAR in några bilder sen kanske.

Vilken dag

Jag trodde verkligen inte att jag skulle ha så roligt som jag haft idag. Hade tänkt att det skulle vara roligt att se lillebror körs, sen bara en sjuk massa dö tid. Men nej då, sjukt trevligt folk och bra väder och roliga heat. Jag tror jag har blivit lite små kär i folkrace hihi. Träffade två goda vänner idag, en på tävlingen (som jag verkligen inte hae förväntat mig att se) och sen en när jag kom hem. Har haft en undarbar dag, med en massa skratt. Har verkligen inte haft en deg som denna på väldigt länge.

Ibland sker olyckor också. Killen volta 4-...

dsc00189 (MMS)

Ibland sker olyckor också. Killen volta 4-5 gånger. Men jag tror att de inte blev någon jätte skada eftersom att ambulansen inte åkte med blåljus. Hoppas att han mår bra.


Fan va stolt man blir när han kommer in t...

Fan va stolt man blir när han kommer in två. Så grymt duktig. Dock blev jag lite orolig när de vällde ut rök ur bilen efter målgång. Vi hoppas att han får ihop bilen tills imorn då han ska köra igen. Spänningen är olidlig haha


De gick inte så bra för min kära bror. Han...

De gick inte så bra för min kära bror. Han lämnade inte startplattan tyvärr. Men nu ska problemet vara fixat och han har en chans till. Vi håller tummarna!!


Lillebror gör sig redo

dsc00183 (MMS)

Lillebror gör sig redo


Hemma hos pappa

Jag fick en jobbig nyhet när jag kom hit, Det blir en mycket tidig morgon imorgon. Jag tror att vi skulle upp vid sju. Hur i allfriden jag ska klara det blir en intressant upplevelse. Känner att jag har lite huvudverk, och känner mig allmänt trött. ÄR verkligen inte social, uräkta till alla som messar mig eller är i min närhet. KAn inte gå och lägga mig än, sitter och kollar på Bodyguard EN AV MINA FAVORIT FILMER!!!

Ikväll åker jag hem till pappsen och famil...

dsc00164 (MMS)

Ikväll åker jag hem till pappsen och familjen. Ska bli mysigt. Hoppas (lite) att vi syskon campar på undervåningen igen (bilden är från sist jag sov hos pappa då vi alla tre sov på rad. Riktigt mysigt). Nä nu ska jag göra de sista och byta om så jag kommer iväg någon gång.


Roligt på jobbet... LÄS AS ROLIGT

Adam och Jonathan satt ock skröt för varandra. Adam säger:
- Min pappa har en sportbil som går från 0-100 km på 7 sekunder!! Jonathan kontrar:
- Min pappa har en maskin som går från 0-100 på 1 sekund!
- Du ljuger... Vad är det för maskin?
- Badrumsvågen...


Oscar ber sin dagisfröken hjälpa honom att ta på sig sina stövlar innan han ska gå ut i kylan. De är jättebesvärliga att ta på och fröken måste verkligen göra världens ansträngning för att utföra uppdraget.
När äntligen stövlarna sitter på ...så säger Oscar:
- De sitter på fel fot!
Fröken tror inte sina ögon när hon konstaterar att det är som Oscar säger, stövlarna sitter fel. Hon drar som en dåre i tre minuter för att ta av dem och börjar om med en superansträngning för att sätta på dem igen.
Då säger Oscar:
- Det är inte mina stövlar!
Fröken andas djupt och lägger locket på känslorna för att inte skada lille Oscar som tittar på henne med fiskblick.
- Ok, säger hon, vi tar av dem då! Och sätter igång med samma träning som tidigare. Varför sa du inte det tidigare? frågar hon när hon är klar.
Oscar svarar då:
- Det är inte mina stövlar, de är brorsans, men mamma vill att jag ska ha dem!
Fröken börjar gråta och, mycket behärskad fast bestämd, sätter på stövlarna en tredje gång. Sedan lyfter hon Oscar, sätter jacka på honom, halsduk och frågar:
- Var är dina vantar?
Och Oscar svarar:
- Jag la dem i stövlarna!

Tre pärmar en halv stor väska med kläder i...

dsc00179 (MMS)

Tre pärmar en halv stor väska med kläder i, en påse med middag och skor i och nycklar fast i ena handen. Allt detta ska med till jobbet och sen till pappa. Ska dock dumpa två pärmar på jobbet. Wiho


Now Im off to work. Är iof redan på tåget ...

dsc00172 (MMS)

Now Im off to work. Är iof redan på tåget och känner att jag borde haft på mig mina gummistövlar! Men aja, JAG ÄLSKAR HÖSTEN. Årets mysigaste årstid


Min Ring som jag beställde förut. Är rikti...

dsc00170 (MMS)

Min Ring som jag beställde förut. Är riktigt nöjd.


Vaken

Jag jobbade min första dag hos XXX igår, och de va riktigt roligt måste jag säga. Det kommer bli en rolig resa med nya utmaningar och upplevelser. Ska jobba med grupperna idag med och ser verkligen fram emot det. Ska komma på några bra övningar som jag kan glra med dom. Ska strex gå ner och handla lite frukost och sen bege mig mót simhallen för att simma lite själv innan jobben. Försökta lägga upp bilder igår men de gick inte, så jag får göra det via mobilen.


MUMS

dsc00171 (MMS)

MUMS


Klar...tror jag

Sådär ja, nu är frukosten i magen, kläderna på kroppen och sakerna i väskan, tänderna är borstade, frisyren är klar och ansiktet är sminkat. Jag är redo att bege mig mot bilskolan och sedan mot jobbet. Har haft en bra start på dagen, pratade med Jossan och kom igång på en gång när klockan ringde. Nu hoppas vi bara att jag kommer i tid....Time to go önska mig lycka till idag

Sängen

Längtar något enormt efter min säng just nu. Fast ändå inte... pga min dröm jag hade. Jag vill verkligen inte drömma något sånt igen och är lite rädd att somna :/ Jag vet att de låter töntigt men jag säger bara som det är. Vi får hoppas att jag sover gott i natt.

Imorn är det körlektion vid 12, sen ska jag vara på jobbet vid 15, slutar vid 19 om jag inte minns helt fel. Ät lite nervös över morgon dagen. Ska ju ha grupperna utan Helen, vilket känns lite motigt. Men de är bara att göra. Får hitta på något roligt och ta det där ifrån :)


Natti


RSS 2.0