Känslorna bubblar!! Insperationen flödar!!

Okej jag har precis kommit hem ifrån bion!! Ja och maria har kollat på alla Twilight filmerna!! Såg VARLDS Prämiären av Breaking Dwan part 1, så kick as!! Sjukt bra förutom att jag missade den lilla extra snutten som är med på filmen, pga att jag höll på att kissa på mig xD Men sånt händer eller hur?! Hade iaf väldigt trevligt och känner mig extremt trött men även väldigt pigg. Jag bilr såhär när jag kollar på en bra filme eller läser en bra bok elelr liknande! Känner bara att jag vill ta tag i mitt liv och få de på banan igen! Jag har kännt mig så nere sista tiden, men ikväll mådde jag riktigt bra. Kändes som om livet var lätt och alla hinder som man byggt upp kändes plötsligt så otroligt små och väldigt lätt överkommligt (eller hur man nu säger). Känner mig glad just nu och vill inte sova, vill inte att den här känslan ska försvinna!! Jag ska kämpa för att hålla mig uppe och inte ge upp och sjuka ner i mina svakor igen!
Fick ett vackert nuckelband(?) som man skulle lägga biljetten i för att komma in i salongen! Mitt hår ser ut som ett kråkbo, men de är ju bara för att jag nästan satt i en bio salong i 12 timmar!! HAHA GOOD TIMES :D IM A MOVIE LOVER YOU KNOW!! Nu måste jag krasha i min säng om jag ska överleva morgondagen!
Sleep tight /M

Destiny is on its way!!

Tagga tagga tagga! nu börjar jag bli riktigt pappad för denna kväll!! Jag ska dra ett till lager på naglarna och packa väskan! Sen är jag redo för Rihanna!! Ahhh good times!! Jag ska fota lite och skicka in en eller två bilder till bloggen ;) Good times!!!
We Fell in love in a hoples place

Rihanna Rihanna Rihanna

Dags att börja tagga till lite!! Lyssnar på musik och relaxar!! Håller på att bestämma vad jag ska ha på mig och inte ha på mig! Kläder...alltid detta delemma! Men jag tror att jag har bestämt mig, svarta jeans, orange tröja och min svarta skinjacka! Låter det bra? Jag vet inte, ska fundera lite mer. Har på mig min mya earcuf ifrån Glitter! LOVE IT!! Känner att jag vill vara lite halv rockig ikväll ;)

*Jag önskar mig bort*

Är det knasigt att jag redan vet vad jag ska ha på mig på julafton?? Haha jag hittade en sjukt snygg tröja för inga pengar alls nästan, kände att jag var tvungen att ha den! Och det bästa med den är att den kommer passa perfekt på julafton!! Känns lite hav konstigt men ändå! Why not liksom?!
Är otroligt trött just nu! Har somnat 5 på morgonen dom senaste 2 dagarna.. Jag har bara mig själv att skylla och då får jag må som jag gör också eler hur?!
Imorrn är det en mycket händelserik dag!! Eller lite iaf! Jag ska p Rihanna på Gilben med Erika!! Det kommer bli så sjukt roligt! Hoppas att jag är på banan igen bara, men de löser jag nog! Är det fint väder när jag vaknar så ska jag ta en låååååång promenad och rensa huvet.
Mina ögon känns som betong så jag känner att det bara är att lyda Jhon Blund och somna glatt!  Ciao

RSS 2.0