LOV!!

Hur underbart äe det inte med lov? Hur dumt är det inte med lov? Hur knasigt är det inte med lov?
Igår satt jag uppe till 5 på morgonen!! Hallå inte bra! Jobbar 19-22 idag vilket är otroligt sköööönt!!! Jag har some BIG nwes imorrn angåeende dieten!!!! hihihi fun times!!

Jag har inte orkat!

Har inte riktigt orkat logga in på bloggen eller skicka massa blogg-sms dom senaste dagarna! Har inte mått bra alls! Jag har sovit dåligt och bara kännt mig helt utpumpad! Men känner mig på bättringsvägen!
Kom hem väldigt tidigt idag!! Brukar ju jobba till 22.30, men det fanns inget vatten nere på badet. Vilket innebar att man inte kunde duscha, så jag fick åka hem tidigare!! JIPPPI!!!! Så sjukt skönt! Va hemma till åtta, helt underbart!

Snart klarat en vecka!!!

Okej, det har fan varit svårt!! Jag trodde det skulle vara hur lätt som helst men de är de inte kan jag säga. Jag kommer självklart att fortsätta hela dieten ut! Men något som jag verkligen längtar efter är lax!! Finns inget godare än lax. Det är surt att man inte kan käka det men annars är det lugnt! Känner inget annat sug vilket jag är väldigt glad över! Så jag längtar efter att kunna berätta skillanden :D

Men okej något helt annat!! hur många har sett Värsta Pojkvännsakademin på 3an? Jag ska börja följa det!! Väldigt intressant.
Hoppas alla har en härlig fredags kväll :D

Barn är elaka!!!

Siter och kollar på 4an just nu!! Filmen heter "ska vi slå vad" (på svenska)!1 Handlar om en lite kille som är ny i stan och blir tvingad att äta maskar av mobbarna!! BArn är så elak ibland!!! Hemskt!!

Ett ganska knas inlägg

Är ganska trött så vet inte riktigt hur det här inlägget kommer bli!! Har tagit mig igenom tredje dagen och det känns sjukt bra! Inte alls lika äkligt att dricka shaken och känner mig inte "hungrig". Det är ju en vanesak kanj ag ju meddela! Tränade ikväll!! Så skönt..simmade sjukt mycket och mår toppen, helt underbart! Imorrn är jag ledig, Lovley!!

Simmade ikväll

Simmade hela 400m+100m fjäril=jobbigt!! Märker verkligen att jag inte simmat på ett ex antal månader!! Så känner att det är dags att ta sig i kragen och simma vid dom tillfällerna jag kan!! Dags att bygga upp sig lite nu. Jag ska ju motionera 30min om dagen genom dieten.
Imorgon är det min fredag. (Torsdagar är ju min sista dag på min arbetsvecka.) Ska bli jätte skönt! JAg ska vara grymt ducktig denna helg genom att plua en MASSA bil-teori!!
Sitter och kollar på 6-an som visar filmen Seven.
Ciao bebes! Dags att sova strax!

Slut i huvet

Något som är jätte viktigt när man går på den här dieten är att man dricker rikligt med vatten!! Alltså 2 liter om dagen (precis som normalt) Jag har alltid haft svårt att få i mig vatten, men känner mig jätte seg i huvet just nu (antagligen för att jag druckit alldeles för lite!! Och det är grymt viktigt för mig att dricka eftersom att jag jobbar i simhallen där de är run 29-30 grader varmt på kanten. SHAME ON ME!!

Jag va galet snabb ner till badet idag! Hann med ett tidigare tåg JIPPI?
Ska kanske ladda upp lite inför jobbet nu, fixa, trixa och förbereda!!

Dags för påse nr2 för dagen!

Börjar vänja mig vid smaken nu! Den smakar choklad och lite banan xD! Jag tycker det är sjukt svårt att få i mig 5 stycken om dagen.
Haha ganska komiskt om man tänker efter! Jag äter/dricker 10dl om dagen!! Inget annat. Haha lite roligt ju.
Ska strax åka till jobbet och vara duktig där nere! Ska nog simma lite ikväll!!
Have a great day everyone!!

Första dagen!!

Okej nu har jag tagit mig igenom den första dagen med dieten. Känns inte konstigt alls. Mamma går på samma diet och hade jätte jobbigt första dagen. Vet inte om jag har en "fördel" genom att jag bara åt mat en gång om dagen i ett helt år när jag gick i tvåan på gymansiet. Ett sjukt år, men de ska jag inte gå in på nu. Iaf så ska jag ge detta en ckans eftersom att jag inte kommer kunna träna på ett par veckor pga min fot.
Det smakade inte så jätte gott men de är drickbart! Jag som tjej ska få i mig 5 påsar om dagen med jämna mellanrum. Jag ska hålla på 3 veckor med 30min träning om dagen för att kunna se långvariga resultat. Jag har tidigare varit emot detta, jag har tyckt att man ska käka rätt och träna regelbundet. Men eftersom min fot är trasig och inte får bli överbelastad så är jag villig att ge detta en chans.
P.S
Man ska INTE använda denna diet om man har haft eller har ätstörningar!!

Jag glömde min mobil...

Haha igår när jag lämnade jobbet så märkte jag inte att jag inte hade min mobil med mig. Men när jag var på parkeringen hemma så insåg jag att den inte fanns i min väska eller mina fickor! Hur surt är inte de när man är hemma och har glömt mobilen?! Men det var ganska skönt att inte ha den in närheten kan jag säga. Ska hämta den i eftermiddag när jag ska joba en liten sväng!!
(sliten tjej)

GLÖMMER ALDRIG IGÅR!!!

Igår gick jag och älskade Alex på BRITNEY SPEARS konserten!! Hon va grym!! Tog tusen kort känns det som, hoppade, sjöng med och njöt av livet och underbar musik!! En helt oförglömlig kväll som jag sent kommer glömma!!
Jsg ska ladda över alla bilder på datan och lägga upp dom bästa. Vi satt halv högt upp och jag hade inte den bästa zoomen på kameran!! UNDERBAR KVÄLL So HAPPY

Snart drar vi!

Vi håller på för fulla bullar med att göra oss klara. Dricker lite as well för att komma igång :D
Före:
EFTER:


UNDERBARA HELG!!!

Godmorgon alla fina!
Känner mig inte ett dugg utvilad idag tyvärr men de gör nog inget tror jag!! För ikväll är det dags för LADIES NIGHT med lotten!! Ahh längtar så jävla mycket, det kommer bli as kul!! Men jag skulle behöva fixa ett par nya byxor. Så jag behöver ta mig i kragen och gå till affären innan lotten kommer. Så jag räknar med att gå om 1 timme typ om jag ska hinna.

Blåa läppar

Fyyyyyy....Jag har aldrig fryst så mycket under alla mina år som simtränare!! Det va okej i början, men efter första gruppen så hackade vi alla tänderna i vattnet och på kanten. Det va så kallt!! Satt nästan i fosterstälning i duschen när vi var klara med alla grupper. Fruktansvärt!! Hjälpte inte riktigt att jag gick hem sen!! Men det bästa med att frya är att man hoppar i ett varmt bad när man kommer he och dricker en god kopp Te!!
Åh mys pys!!! Innan jag ska sova så ska jag kolla på det senaste avsnittet av Svenska Hollywood Fruar!!

On My way to work!

img_3956 (MMS)

On My way to work!


Det tog ett tag!!

Trodde verkligen inte att jag skulle somna igår!! Jag var för pigg för att sova men för trött för att läsa eller liknande. Sista gången jag kollade på klockan var den 02.15 vilket gjorde att jag blev ÄNNU mer stressad över att jag inte kunde somna. Men när jag väl somnande så sov jag som en stock!! Märkte inte när mamma drog imorse, och kände mig hyfsat utvilad. Ska strax packa väskan och börja röra mig mot jobbet!!
Halva jobb-veckan AVKLARAD snart!!

Jag önskar..

..att jag kunde sjunga!! Inte för att bli känd eller liknande utan bara för skojjs skull. Vet inte men de skulle bara vara roligt hihi.
Har haft en ganska bra dag idag. Hade det andra föräldrarmötet idag, det gick inte lika bra som igår men det va lätt godkännt. Jag har inga problem att prata inför föräldrar eller likanande, mrn när dom sitter där och granskar varje lilla sak man gör eller säger så blir man lite skakis. Men de gick bra och styrelsen sa att jag och Emelie gjorde bra ifrån oss!! Lovley!!
Nä om det kasnke är dags att hoppa i säng så att man fårn en någolunda sömn ikväll?!
Juste var det någon som såg 2½ men???? Jobbade när det gick!!

Wie!!!

Haha hej jag kanske är en liten tönt nu men blev as glad när Isabella Löwangrip svara mig på twitter!! Haha tycker bara att det är kul när man får svar och att man läser det man skriver :D

Snacka om tur!

Bilskolan ringde imorse och berättade att Allan som jag skulle ha pluggat teori med idag var tvungen att hoppa in som bilskolelärare ist för en annan lärare som var sjuk, så min teori timme blev INSTÄLLD!! Har jag tur eller vad?!
Ska käka lite frukost och kolla runt lite på datan innan jag ska börja röra mig mot jobbet :)

FUCK THIS SHIT

IM GOING TO SLEEP
(HAR SÅ TRÅKIGT OCH SVÅRT ATT KONCENTRERA MIG JUST NU OCH DÅ SLUTAR DET MED KNAS BILDER!!)
NATTI NATTI
XOXO

Hur dålig kan man vara?!

Hur mycket har jag läst i boken ikväl?? Jo en sida. Hur många sidor skulle du ha läst TILLS IMORRN?? 98. Hur tänkte du nu lilla dumma flicka?? Jag tänkte att jag skulle ha läst en massa i fredags och Igår!! YOU SUCK!! Jag vet....
Seriössssst!!! Varför har jag inte gjort någpt för?! Varför gör jag ALLTID såhär?! Funderar på att skita i att åka till bilskolan imorrn. typ "försova" mig. Pinsamt att jag inte gjort något. FAAAAN!! Jag har bara mig själv att skylla..

Min underbara söndagskväll!!

img_8027 (MMS)

Min underbara söndagskväll!!


Just Love Them!!

Ahhhjag är så otroligt glad at the moment!! Jag var och hämtade mina glasögon idag!!! Är så otroligt nöjd just, ÄLSKAR DOM!!
HAr ingen bra bild än så lägger upp dom senare :D Men det svad ju till lite i plånboken när jag köpte dom. 7*** USCH haha men dom är SÅ VÄRDA VARENDA ÖRE!!! Ni kommer förstå vad jag menar när jag lägger upp bilder!!
Jag har verkligen inte gjort något idag, ganska skönt om jag ska vara ärlig. Hoppas ni har haft det bra idag!!

Är klockan redan 14.45?!

Oj jag vaknade för två timmar sen. Så det känns inte som om klockan är så mycket!! Känns nästan som om dagen är slut! Men jag får göra det bästa av det! Har tre kapitel i körkortsboken som jag måste läsa och svara på massa frågor om innan Måndag. Det blir ju toppen om jag får det gjort så att jag inte sitter med det imorrn i sista minuten som förra veckan hehe.
Have a nice day

God natt allihopa!

img_8826 (MMS)

God natt allihopa!


Dagen har rullat på!

Dagen har rullat på ganska bra tycker jag! Blev ju godkänd hos Tandis och sen blev jag godkänd på lins-undersökningen aswell!!
Hade en mycket trevlig lunch med Nina efter det!! Vi hade en del att prata om eftersom vi inte setts sen...mars/april? ILLA haha
Efter att ha umgåtts med Nina en stund så var det dags för mig att börja röra mig in till Slussen där älskade Alex väntade på mig (eller tvärt om, jag väntade på henne). Vi hann planera sjukt mycket och prata en hel del också! Hur skönt som helst!! Känner mig helt slut just nu, så funderar starkt på att sova!! Men jag tror nog att jaghinner kolla på Svenska Hollywood Fruar först (ligger lite efter där).
Ha nu en underbar Fredags natt!!

Vart tog den vägen?


Det va ju soligt imorse när jag åkte till tandis och nu är de grått igen!! Usch inte alls roligt!!Men snart äe det dags för mig att bege mig mot optikern för min linskoll!! Längtar så mycket efter mina nya glasögon!! Dom är så snygga haha.
Jag håller tummarna för att det spricker upp tills jag ska träffa alex!!

Nu har jag varit hos tandläkaren :) och de...

img_1107 (MMS)

Nu har jag varit hos tandläkaren :) och det såg jätte bra ut :) toppen hem och sova lite nu då haha


Köpte rosabandet 2011 igår när jag va på m...

img_7724 (MMS)

Köpte rosabandet 2011 igår när jag va på maxi! Dom är snygga i år!


Åh va jag blir glad

Det har varit en underbar dag idag med! Så himla bra och jag är fortfarande på grymt humör,så otroligt härligt!
Jag kan inte komma ihåg sist jag mådde såhär bra såhär länge!! Det är ett underverk haha. Okej nu lät de där kanske som om jag varit deprimerad och typ hatat mitt liv, men så är inte läget. Det har bara kännts som om det mesta har gått emot mig dom senaste två-tre åren. Men nu känns det som om jag har vinden i ryggen och livet bara flyter på. Jag ska göra mitt bästa för att njuta av detta och behålla det så länge som möjligt! Önskar bara att en viss person kunde vara i mitt liv just nu och få se en helt annan sida av mig som personen aldrig hann se!!
Man kan inte ha allt här i livet ;) eller hur?!
Me RIGHT NOW!!
Imorrn är de ju FREDAG! Vilket innebär en massa skojj för min del haha. Men känner att det kanske är dags för mig att sussa i min underbara säng :)

Är på ett underbart humör just nu!

Är på ett underbart humör just nu! Känns som om de kommer bli ännu en bra dag!! Lyssnar på denna lista på spotify just nu!! http://open.spotify.com/user/mikkan7/playlist/6QUSrmHTt6k6xH5DH7NWLA Eftersom att blogg.se appen fortfarande inte funkar så får jag Smsa in mina inlägg tills de är löst :) Puss å kram


Regnet det bara öser ner

Dags att hopp in i en dusch och bli fräsch, sen är det dags att packa väskan och knata ner mot jobbet!!
Längtar så sjukt mycket tills imorrn!!
Min Fredag:
- Tandläkaren
- Linskoll
- Träffa Nina en snabbis
- Fika med Alex
- Plugga
LÄNGTAR!!!

Jätte fint!

Det är så skönt att mitt rum ÄNTLIGEN är städat och fint!! Jag ser golvet igen haha. Jag ska se om jag kan fixa bild också.
Idag är de fredag för mig, sista jobb-dagen denna vecka. Så skönt!!! Har blivit lite småsjuk igen! Men de gör inte så mycket, sålänge det inte är halsfluss så är jag glad ;)
Nu ska jag kolla på film :D
love love love to you all

MUSIC MAKES you loose control!!

Jag känner mig vaken, jag känner mig pigg (eller något pigg iaf), jag känner mig levande, jag känner mig redo att ta tag i mitt rum och en del av lägenheten (om jag hinner)! Lägger upp en bild på resultatet senare!

GILLAGILLAGILLAGILLAGILLAGILLAGILLAGILLAGILLAGILLAGILLA

P.S
ÄR DE NÅGON SOM DUKTIG PÅ ATT FIXA EN SNYGG BLOGG DESIGN??

Jag är vaken!

Jag klarade av att gå upp tidigt idag me! Imponerande om jag ska vara ärlig. Känner mig sjukt seg men efter lite frukost har de nog gått över. Vet inte riktigt hur den här dagen ska sluta eller börja, men jag tror at den kan bli ganska bra!

Jag välkomnar John Blund!

Jag har en speckad dag imorrn som jag måste hinna med innan jag börjar jobba!! Jag ska upp tidigt och göra allt som står på listan och bli NÖJD!! Därför känner jag att de är dags att välkomna John Blund!!
Jag älskar min familj och mina underbara vänner som finns i mitt liv!! Ni betyder allt och kommer alltid att göra det!!
//Love Mikki

Underbara dag!!

Idag har jag haft en såndär dag som man bara mår bra utav!! Jag har umgåtts med min älskade faster och mina två kusiner, jag har jobbat med en toppen tjej och lyssat på bra musik!! Jag har inte vart ledsen/sur/nere en enda stund idag! så otroligt skönt!! Vet inte om den långa, härliga och jobbiga promenaden imorse hade något med saken att göra men jag mår bara bra just nu! Älskar alla som är i mitt liv och känner att livet inte är så dumt ibland! Sitter och avnjuter en kopp söder TE och lyssnar på underbar musik! Jag hoppas att det är fler än jag som haft en "må bra dag" idag!! 

Vackert väder!!

Det är fint väder ute och jag ska strax klä på mig och börja röra mig ner till parken för att träffa min faster och mina två kusiner!! Ska dra med mig min kamera och ta massa bilder på oss!! Känner på mig att det kommer bli en bra dag!! Sen har jag kommit halvvägs med min medicin för min fot!! Det gör fortfarande ont i foten men de känns mycket bättre!! Hoppas att det försvinner snart!
Nu måste jag skynda mig :D Dags att komma igång!
Ciao

Måndag!! Feeling good

Jsg ska strax iväg till bilskolan (Ja jag håller fortfarande på med den där dumma teorin) sen är det dags att åka ner till jobbet och jobba till 22 ikväll!!! Känner mig ganska taggad på att jobba idag! Är lite halv trött just nu men jag tror att det kommer ändras snart.
Jag har haft en jätte skön helg. Min kusin har varit hos mig och vi har bara tagit det lugnt! Så skönt att bara kunna slappa och ha roligt!! Film, god mat och ett glatt humör är allt som behövs med den tjejen haha.
Har en toppen vecka att se framemot!
Tisdag: Träffa min faster
Onsdag: Ingen aning plugga antagligen
Torsdag: träffa LOTTEN kanske
Fredag: Linskoll, träffa min lillebror ev, och träffa alex!!
Lördag: Vara med alex?
Söndag: Jobba
Nu måste jag springa till bussen!!!
Ciao

RSS 2.0