Fredag baby fredag

Fredag baby fredag


Fredag baby fredag

img_0282 (MMS)

Fredag baby fredag


Katrineholm here we come

Jag ska packa det sista, va de nu kan vara :S Känns som om jag kommer glömma något haha. Det skulle vara så typiskt mig. Jag ska åka iväg på ett läger med några söta simmare. Lite tråkigt att det är Valborgs helgen men det ska bli roligt och lite jobbigt. Blandade känslor.

Just nu sitter jag och kollar på det Kungliga Bröllopet mellan Prins William och Kate Middleton. Det är ett väldigt vackert bröllop och hennes klänning är underbart vacker. Dom passar så bra tillsammans och jag önskar dom all lycka och hoppas att dom håller ihop. (a)

Jag ska käka lite snart och packa det sista. Vi hörs sen :D

Jag blir Smått galen!!

Denna jävla Bil-teori!! Jag gillar inte att Plugga i alla lägen!! Men nu jäklar!! Jag ska ha mitt körkort, NU NU NU!!
Jag är sååååå trött så jag måste sussa :) Natti NAtti

Twitter

KLICKA ------------> MikkanSay <------------KLICKA
HAHAHA

Marabou & Chai Latte

Kom hem för 10 min sen. Har vart inne i stan och fikat med Underbara Sandra!! Har inte träffat henne på ett år typ, Har saknat henne as mycket och de va så skönt att bara sitta och skratta och prata om allt mellan himmel och jord!! Va så länge sen jag gjorde detta! Är ganska Trött nu, eftersom jag gick as tidigt för att käka lunch med Enya i Luma. Så det är nog dags att hoppa i säng och sussa lite sött. Imorrn har jag en del att ta tag i. Träffade även Iman inne i stan en jätte snabbis. Det var jätte kul att se henne igen med!! Shit tiden går snabbare än va man tror.

Natti natti på er alla

TVINGAD!!! GAAAH

Sitter och Skypar med Lotten!! Och det är UNDERBART!! Har så otroligt roligt just nu!! Har inte haft såhär kul på månader!! Sen sitter jag och pratar med min lilla E på face som gör så att jag viker mig dubbelt!! Hela den här dagen har bara varit BÄST!! Jag har rett ut saker och ting med mina vänner, jag och en viktig person i mitt liv har löst allt!! Åh livet är så underbart just nu!!
(BLEV HALFT TVINGAD ATT SKRIVA DTTA INLÄGG HAHA)
Kärlek till dig LOtten ♡

ÄLSKA Denna låt!!

PARTY!!

Nollkoll

Idag ska jag in till stan och träffa Vanessa. Ska bli ruggit roligt :) Emelie kanske kommer in sen också Very mycket roligt :D Igår somnade jag halv fyra, helt sjukt! Men svåra minnen kom tillbaka från i höstas. Anyway så jag hittat en jätte fin morsdag present redan som jag ska försöka ta mig tid att åka och handla :) Lite dyr men de är hon värd!! Och jag vill hinna köpa den innan den tar slut!

Nä om jag skulle ta och hoppa in i en dusch kanske och göra mig klar. Jag är ju alltid sen när jag ska träffa mina vänner pga dålig planering, så jag borde nog se till att ligga före tiden idag!!

Jag kan inte göra space mellan olika stycken så jag får ha dom där strecken!! IRRITERANDE...Så om någon vet va felet är om de har något att med min mac så berätta gärna de för mig :D
Have a nice day ♡

Är det värt de?

Vet inte hur jag ska uttrycka mig!! Mår så sjukt bra just nu men ändå inte!! Så snurrigt alltså!! Jag saknar dig som bara F** men är det värt det?! Det känns som om vi trampar runt i en ond cirkel. Men du känner mig bättre än alla andra!! Åh jag vet inte hur eller vad jag ska göra!! Du betyder så mycket för mig!! Jag hoppas att du förstår att du betyder mycket för mig och kommer ALLTID att göra det oavsett!! Det är nog därför jag gjort som jag gjort!! Förstår du vad jag menar? Jag vill veta/jag behöver veta att vi inte låter de bli såhär igen!! För jag vill inte det!! Jag behöver veta att jag kan luta mig på dig om jag behöver det!! Vi måste vara mer "öppna" mot varandra och säga till om personen gör något fel, jag måste iaf det! Och självklart måste jag nog också förbättra mig på något!! Man är två personer i en relation oavsett vilken sort!!

Grattis!! Jag saknar dig

Idag är det en otroligt tung dag för mig. Min morbror som dog i höstast skulle fyllt år idag. Jag har tänkt på honom väldigt mycket den senaste tiden och jag saknar honom så sjukt mycket!! Han var en väldigt viktig person för mig. Trotts att det gått några månader känns det fortfarande som om han finns kvar, som om jag skulle kunna ta mobilen och ringa honom och prata. Jag saknar honom jätte mycket!!!

Jag vill stanna såhär!

Ligger i sängen med datan i mitt knä, lyssnar på Spotify och önskar att jag kunde stanna såhär ett tag! Fruktar verkligen för morgondagen. 08.00-19.00 jobbar jag. Det kommer gå fort men det kommer kännas som en EVIGHET!! Men det kommer nog gå jätte bra :D. Sen är det Påsklov Nästan :D ååååh längtar!!!
Älska Spotify!!
Natti Natti
(Låten jag lyssnar på just nu)

Precis va jag behövde

Underbar kväll jag haft!! Den här spa kvällen va precis va jag behövde! Avslappnade, återhämtande helt enkelt perfekt!! Ska bara sätta på mig pyjamasen och kolla på en film sen är det sussa som gäller. Jobbar imorrn tyvärr, Så det gäller att vara pigg och alert :D Unna er själva något, det är verkligen värt det! och mitt i veckan gör de hela ännu bättre!!

Idag är det min dag!!

Ikväll ska jag ha världens mysigaste och avslappnande kväll :D Jag ska ha min egna lilla spa kväll. Känner att jag behöver det! Kommer bli helt underbart!!

Jag är VÄRLDENS sämsta!!

Två av mina närmaste kompisar har fyllt år och jag har TOTALT glömt det!! Det är hemskt och jag känner mig jätte dum!! Jag har legat hemma och haft halsfluss (har det fortfarande typ) men de är ingen ursäkt tycker jag!! Och en sak som gör det hela ännu värre och lite komiskt är att dom fyller år på samma datum och heter NÄSTAN samma sak Erik och Erika!! Åhh jag är såååå dum! Jag har bett om ursäkt men fan va jag ska make it up för dom!!

Just come home!!

Min underbara kompis Lotten befinner sig i hmm i mitten av europa (a) och jobbar som Aupair. Saknar henne JÄTE MYCKET!! Hon får mig alltid att må bra och jag längtar tills hon kommer hem :D

RSS 2.0